Вие сте спокойна, уверена и перфектна такава, каквато сте – и изведнъж ... вагинална инфекция. Е какво от това? Защо да се тревожите за неща, за които има решение? Просто няма да сте вие. За ваше щастие с продуктите Beliema® няма грешен ход дори да нямате представа какво е причинило проблема. Използвайте продуктите от серията Beliema®, за да лекувате, облекчавате или защитавате вагиналната зона. Вземете мерки още при първите симптоми, които почувствате! Спрете развитието на инфекцията!

Може да се използва и за профилактика. Beliema® предлага пълна серия продукти за поддържане на вагиналния баланс и здраве. 

beliema

Лечение – облекчение - защита

Искате да си върнете вагиналното здраве, без да се чудите дали инфекцията е причинена от гъбички или бактерии? Спрете да мислите, просто вземете таблетките Beliema® Effect Plus. Не се чувствате комфортно по време на инфекция – имате сърбеж и дразнене в интимната област? Интимният крем Beliema® Expert с успокояващи и антибактериални съставки ви дава бързо облекчава оплакванията и нежно успокоява. Притеснявате се да спортувате на обеществени места заради риск от инфекция? Не е нужно: за ежедневна хигиена използвайте Beliema® Expert интимен шампоан и дръжте симптомите далеч от вас.