Обичайте влагалището си и то ще ви отвърне

Искате ли да имате съвършено влагалище? Приемете женствеността си такава, каквато е и живейте по-дълго, вместо да се самосъжалявате!

1.jpg

 

Почетете само няколко минути в някой женски форум в интернет и ще бъдете шокирани. Страхувам се, че влагалището ми е прекалено грозно. Едната страна е по-голяма от другата. Какво ще каже новият ми приятел?“ „В училище ми казаха, че мирише на риба. Оттогава не обичам да се събличам пред други.

Все повече и повече жени не са удовлетворени от влагалището си, но това е голяма грешка. Как бихте могли да се наслаждавате на секса, ако се страхувате, че партньорът ви няма да хареса интимните ви части? И как ще считате себе си за красива жена, ако не харесвате това, което е отдолу?

 

Еротичните филми ли са виновни?

Много добре знаем, че не е лесно да отговорим на изискванията на съвременния свят. Само си помислете за порно звездите: някога да сте виждали небръсната зряла актриса с петна по влагалището? Разбира се, че не. Поради нереалистичните очаквания много жени не могат да приемат, че действителността се разминава сериозно с филмите. Може да не се съгласите с това, но някога да сте прекарвали час в банята преди среща, за да бъдете съвършени? Най-вероятно ви се е случвало.

 

Не засрамвайте влагалището си!

Това е съвсем нов феномен и вече си има название: засрамване на влагалището. Съвременното общество кара жените да вярват, че ще бъдат желани, само ако женските им части са перфектни. Истината е тази: съвършеното влагалище не съществува. То е по-голямо или по-малко, по-светло или по-тъмно, асиметрично и понякога дори на петна. И знаете ли какво? Няма никакъв проблем. Проблемът се появява, когато не можете да приемете собственото си тяло. Ако не сте самоуверена, дори животът ви може да бъде в опасност.

 

Повече секс, по-дълъг живот

Преди няколко години едно американско проучване разкри, че жените, които се чувстват удовлетворени от влагалището си, не само че правят повече секс, но и посещават гинеколога си по-често. Участничките в проучването трябвало да отговорят с даили нена въпроси като Мисля, че влагалището ми мирише хубавоили Влагалището ми е красиво. В зависимост от отговорите им били категоризирани като удовлетворениили неудовлетворени.

Разбира се, учените не били изненадани от факта, че по-самоуверените жени се разсъбличат по-лесно пред партньорите си и правят повече секс, но по-интересно било да се види, че те също така посещават гинеколога по-често. Това означава, че жените, които се чувстват удовлетворени от влагалището си, са по-осъзнати по отношение на здравето си и това дори може да спаси живота им. Урок: обичайте влагалището си и то ще ви отвърне!

Секс и вагинални инфекции

Секс и вагинални инфекции

Здравей момиче, знаеш ли, че оплаквания, подобни на бактериална и гъбична инфекция може да се получи и след ... по-интензивен секс?

Прочети повече
Мислите, че знаете всичко за вагиналното течение? Помислете отново!

Мислите, че знаете всичко за вагиналното течение? Помислете отново!

Може би ще се изненадате да разберете, че според проучване на марката Idelyn® две трети от жените в Централна и Източна Европа са се сблъсквали с вагинални инфекции поне веднъж в живота си[ 1].

 

Прочети повече
Гъбички дебнат в басейна?

Гъбички дебнат в басейна?

За жените, които се страхуват да се потопят в басейн ...

Прочети повече